Ga naar de inhoud

Brillen

Een bril staat mij niet!

Natuurlijk wel! Voor ieder gezicht is er een bril te vinden die écht  leuk staat.
Het is waar dat sommige mensen bijna élke bril kunnen dragen  en dat het bij anderen wat langer zoeken is naar het perfecte montuur,  maar we komen er altijd uit.

Bij Anna’s Optiek vindt u een zeer  gevarieerd assortiment monturen in verschillende prijsklassen en,  minstens zo belangrijk, krijgt u deskundig en eerlijk advies.
Wij nemen  er uitgebreid de tijd voor om dé bril voor u te vinden. Een bril die u  elke dag met plezier zult gaan dragen.

Klant blij met bril

Zonnebrillen

Zonneglazen

Een zonnebril is natuurlijk een leuk accessoire, maar vooral beschermt een zonnebril uw ogen tegen het felle licht van de zon en dan met name de zeer schadelijke uv-straling in het zonlicht.
En bij het autorijden is een zonnebril eigenlijk gewoon noodzakelijk voor uw veiligheid, en dan liefst een met polariserende glazen die schitteringen op het wegdek wegnemen.

Anna’s Optiek heeft altijd een collectie kwaliteitszonnebrillen in verschillende prijsklassen in huis.
Wij geven u graag alle informatie over de verschillende glazen en helpen u met plezier een keuze te maken.
Natuurlijk maken wij ook zonnebrillen op sterkte, desgewenst multifocaal, zodat u tijdens uw vakantie in een zonnig land van het uitzicht kunt genieten én een boek lezen zonder uw bril op en af te hoeven zetten.
Dat is toch heerlijk?

Kinderbrillen

Onze collectie kinderbrillen wordt met zorg samengesteld. Wij houden rekening met mode, maar denken vooral aan functionaliteit. Een kinderbril moet namelijk tegen een stootje kunnen. 

Ook weten wij als geen ander dat de kinderen vaker een nieuwe bril nodig hebben omdat de stekte verandert.
Daarom geven wij alle kinderen tot en met 12 jaar één glas cadeau bij aankoop van een nieuwe bril.

Ook kunnen de kinderen zelf hun bril slijpen en – als beloning voor het harde werk – ontvangen ze na afloop een slijpdiploma!

Slijpdiploma

Merken

Glazen

Hier komt een tekst over brillenglazen.